Kulturni dan PS

6. razred

V četrtek, 10.1.2019 bomo izvedli prvi kulturni dan v tem šolskem letu. Učenci pridejo pred šolo ob 9.00 uri. Po razdelitvi malice se bomo odpeljali v Celje, kjer bodo v Glasbeni šoli prisluhnili koncertu Mladinskega pihalnega orkestra, nato pa si bodo ogledali Zgodovinski arhiv Celje, kjer bodo imeli tudi delavnice. Pred šolo se bomo vrnili okoli 13.30 ure, ko bo tudi kosilo.

Cena kulturnega dne je 2 evra  in bo obračunana na položnici.

7. razred

V četrtek, 10.1.2019 bomo izvedli prvi kulturni dan v tem šolskem letu. Učenci pridejo pred šolo ob 9.00 uri. Po razdelitvi malice se bomo odpeljali v Celje, kjer bodo v Glasbeni šoli prisluhnili koncertu Mladinskega pihalnega orkestra, nato pa si bodo ogledali Pokrajinski muzej Celje ( razstava Od šivanke do zvezd) in Osrednjo knjižnico v Celju. Pred šolo se bomo vrnili okoli 13.30 ure, ko bo tudi kosilo.

Cena kulturnega dne je 4 evre  in bo obračunana na položnici.

8. razred

V četrtek, 10.1.2019 bomo izvedli prvi kulturni dan v tem šolskem letu. Učenci pridejo pred šolo ob 8.15 uri. Po razdelitvi malice se bomo odpeljali v Celje, kjer si  bodo v Pokrajinskem muzeju Celje ogledali razstavi Od gotike do historizma in Celjski grofi, nato pa bodo v Glasbeni šoli Celje prisluhnili koncertu Mladinskega pihalnega orkestra. Pred šolo se bomo vrnili okoli 13.00 ure, ko bo tudi kosilo.

Cena kulturnega dne je 5 evrov in bo obračunana na položnici.

9. razred

V četrtek, 10.1.2019 bomo izvedli prvi kulturni dan v tem šolskem letu. Učenci pridejo pred šolo ob 8.15 uri. Po razdelitvi malice se bomo odpeljali v Celje, kjer si  bodo v Muzeju novejše zgodovine Celje ogledali stalni razstavo Živeti v Celju ter razstavi o Franju Malgaju in Stari pisker, nato pa bodo v Glasbeni šoli Celje prisluhnili koncertu Mladinskega pihalnega orkestra. Pred šolo se bomo vrnili okoli 13.00 ure, ko bo tudi kosilo.

Cena kulturnega dne je 4 evre in bo obračunana na položnici.